WEPUKO PAHNKE

A Wepuko PAHNKE GmbH egy gépeket és berendezéseket gyártó vállalat, amely a nagynyomású szivattyúkra és hidraulikus kovácsprésekre, valamint egyéb hajtásokra és vezérlésekre specializálódott. Ezen a területen a vállalat nemzetközi piacvezető. 2009-ben a világ legnagyobb hidraulikus berendezését helyezték üzembe egy PMSD hajtással (Pahnke Modifikált Szinuszos Direkthajtás). 2011-ben ezt a világ legerősebb szabadalakító kovácsprése követte.

A szivattyúk területén a termékkínálatba .. Triplex dugattyús szivattyúk és radiáldugattyús szivattyúk (vezérelhető és állandó szállítási mennyiséggel) is tartoznak. A Wepuka PAHNKE kérésre aggregátokat és berendezéseket is fejleszt, ill. valósít meg. Ezenkívül a vállalat teljes revétlenítő berendezéseket is kínál.

A Wepuko PAHNKE megoldásai megtalálhatók az acéliparban, az olaj- és gáziparban, vegyi üzemekben, erőművekben és sok más területen.

A vállalatot 1932-ben Fritz Thumm alapította a baden-württembergi Metzingenben. Ma a vállalatot Michael és Tanja Pahnke vezeti és a szakterületen továbbra is az egyik újítóként tartják számon. A Wepuko PAHNKE képviseleteivel több, mint 70 országban van jelen a világban.

Ágazataink:

Acélipar, olaj- és gázipar, kőolajfinomítók és petrokémia, erőművek, könnyűfémipar, titán- és szuperötvözetek, gumiipar, faipar, műanyagipar, hajóépítés és további ágazatok

Termékeink:

Folyamatszivattyúk


Vízhidraulika


Hidraulikus prések


Olajhidraulika


Hydraulische-Freiformschmiedepresse_webPumpenaggregat-Well-Stimulation_webEntzunderungsanlage_web